Sider

fredag 14. juni 2013

Vennebyen

Da tror jeg det er en liten snuppe som blir glad når hun kommer hjem fra barnehagen :) Elfiegenseren som hun har mast på i en uke er endelig ferdig :) lite kan måle seg med Vennebyen for tiden, og jeg synes de er supert at Dalegarn har kommet ut med denne kolleksjonen for barn fra 2-8 år. Denne versjonen er str 2 år og var kjempelett å strikke. Det hjalp veldig at jeg kunne strikke Elfiemotivet for seg selv og sy på etterpå. Maskesting er herved innlært ;)


onsdag 5. juni 2013

Sommerlykke

Endelig er heftene og garnet fra Dalegarn kommet. Bestilt fra To Damer på Askøy som alltid er raske og hyggelige :) 
Snuppa gikk amok i Vennebyenheftet og ville helst ha alle sammen. Hun må nok nøye seg med en Elfiegenser i første omgang, men tenker den blir slitt ut i løpet av vinteren. Det kan man jo alltids bruke som unnskyldning til å lage en til ;) gleder meg til de kommende dagene hvor jeg skal boltre meg i rooooooosa garn :) 

mandag 3. juni 2013

søndag 2. juni 2013

Kjole og hatt til babyen

Dukken eller babyen som den kalles er snuppas beste venn. Den må være med overalt, gjøre alle de samme tingene som oss og får en hel drøss med kjærlighet. Tror det er en liten mamma inne i snuppa allerede :) siden sommeren er kommet til Bergen er det påkrevd at også babyen skal gå i kjole, da er det bare for mamma å finne frem tryllepinnene og sette i gang. Oppskriften er fra Sandnesgarn og er strikket i Jarbo sitt bommulsgarn på pinne 3. 

Tøysetopp

Ta daaa. Ferdig med en myk og luftig sommertopp til lille snuppa. Oppskriften kjøpte jeg hos pickles.no. Den er strikket i baby merino fra Svarta Fåret på pinne nr 4.5. Er litt usikker på størrelsen siden strikkefastheten ble litt annerledes enn i oppskriften. Godt snuppa er liten av seg :)